Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dak ontmossen: Werkwijze, valkuilen & prijzen

Een dak is de beschermlaag van de woning en krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Afhankelijk van het type dakbedekking zal er na 5 tot 25 jaar sprake zijn van mos. Door dit tijdig te behandelen verleng je de levensduur van het dak aanzienlijk en voorkom je ook schade!

 

Daken ontmossen met of zonder reinigingsmiddel?

Voor het reinigen van het dak hoef er niet altijd gewerkt worden met reinigingsmiddelen. Door gebruik te maken van een vuilfrees kan het dak onder beperkte druk mooi gereinigd worden en dit zonder enige impact op het milieu en de omgeving. Is de verontreiniging hardnekkig, dan kan er steeds gewerkt worden met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Realisaties en prijzen voor het ontmossen van daken vindt u hier.

 

Dak beschermen na het verwijderen van mos

Nadat het dak weer mooi is moet er natuurlijk ook voor gezorgd worden dat het dak zo lang mogelijk in prima staat blijft. Door middel van een coating aan te brengen zullen algen en mos geen kans meer maken. Hierdoor blijft het dak er veel langer nieuw uitzien. Je kan kiezen uit transparante beschermingslagen maar ook coatings met een kleurlaag zijn perfect mogelijk. Ben je geen fan van je rode of groene dakpannen, dan kan je ze makkelijk laten coaten in een antraciet kleur.

 

Daken ontmossen

 

 

Offertes voor dakreiniging ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde dakreiniger en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken en mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde dakreinigers