Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Gevel schilderen: Kies voor duurzame verf

Door je gevel te schilderen kan je de woning een totaal nieuwe uitstraling geven en verstop je slechte afwerkingen en lelijke gevelstenen. Om jarenlang te genieten van je mooie gevelrenovatie is het wel belangrijk te kiezen voor kwalitatieve en duurzame gevelverf.

 

Welk type verf kiezen om de gevel te schilderen?

Wenst u de gevel in een nieuw kleurtje te stoppen, dan kan u kiezen voor verschillende soorten verf. Bij oudere gevels zonder spouwmuur of gevels die geïsoleerd werden is het aangeraden om te kiezen voor damp-open verf.

Deze zal regen afstoten maar tegelijkertijd wel ademend werken zodat het aanwezige vocht in de gevel en isolatie nog vrij kan ademen. Hierdoor vermijd je vochtproblemen, die op termijn voor heel wat schade kunnen zorgen. Meer info over de verschillende soorten gevelverf en hun prijs per vierkante meter vind je terug in het artikel: Damp-open gevelverf en hun prijzen.

 

Benieuwd naar advies en een prijs op maat? Ontvang vrijblijvend offertes van vakmannen uit jouw buurt via de offertepagina.

 

Gevel schilderen

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde gevelreiniger en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken en mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde gevelreinigers